du behöver:
- 200-300g skinka (jag tog bara 150g, räckte)
- 3dl vetemjöl
- 0,5 tsk salt
- 6dl mjölk
- 3st ägg
Gör såhär:
- Dela ner skinkan i små bitar.
- lägg det i en smord form och sätt sedan in den i ugnen så att den tillagas lite lagom under tiden du gör pannkaksmeten.
- ugnen ska vara på 225 grader.
- häll i mjölet (3dl) och saltet (o,5tsk) i en skål med höga kanter.
- häll i lite mjölk i taget (2dl) och blanda det till en bra smet.
- ta sedan resten av mjölken, lite i taget under tiden du blandar. se till att vara noga med att inte få kvar några mjölklumpar!
- häll i äggen (3st) och blanda ihop allt.
- ta ut skinkan och häll sedan på smeten, blanda lite innan du sätter in den i ugnen så att skinkan inte fastnar i bottnen.
- sen ska den vara inne i ugnen mellan 20-25 minuter, beroende på hur tjock man gör den!
Gör såhär:
- Dela ner skinkan i små bitar.
- lägg det i en smord form och sätt sedan in den i ugnen så att den tillagas lite lagom under tiden du gör pannkaksmeten.
- ugnen ska vara på 225 grader.
- häll i mjölet (3dl) och saltet (o,5tsk) i en skål med höga kanter.
- häll i lite mjölk i taget (2dl) och blanda det till en bra smet.
- ta sedan resten av mjölken, lite i taget under tiden du blandar. se till att vara noga med att inte få kvar några mjölklumpar!
- häll i äggen (3st) och blanda ihop allt.
- ta ut skinkan och häll sedan på smeten, blanda lite innan du sätter in den i ugnen så att skinkan inte fastnar i bottnen.
- sen ska den vara inne i ugnen mellan 20-25 minuter, beroende på hur tjock man gör den!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! ♥