Pasta och pastasås med kyckling och saltkött!
skär saltkött och kyckling i små bitar (godast så, alltså med små bitar)
om ni undrar varför vi valde att ha i saltkött så är det för att vi ville testa hur det smakade - plus att smaken från saltköttet blir i princip bara saltsmak. hur gott som helst!
stek kycklingen så att den får färg och blir lagom klar, sedan häller du i saltköttet tillsammans med kycklingen.
smaksätt med hönsbuljong, hur många beror på hur mycket sås du ska ha. men är det till ca 2 personer räcker det med en, annars blir det för salt!
koka pastan - hade gärna velat ha bandspaghetti till detta, men det hade vi inte så vi tog vanlig spaghetti vilket också var jätte gott! :)
häll i lagom med grädde så att du får en sås!
krydda med salt, svart/vit-peppar och tre sorters peppar
fixa lite grönsaker till, så mycket godare med sallad till maten!
smaklig måltid! :D
Kom ihåg: man måste prova sig fram för att upptäcka nya goda smaker till nya roliga måltider, och på vägen lär man misslyckas rejält - men det är det värt, för en dag blir det otroligt gott! :)
Kom ihåg: man måste prova sig fram för att upptäcka nya goda smaker till nya roliga måltider, och på vägen lär man misslyckas rejält - men det är det värt, för en dag blir det otroligt gott! :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! ♥