onsdag 9 januari 2013

Rusta

Var en vända på rusta ikväll, var ute efter billiga ansiktsmasker och hittade 2 för 20kr. Kan väl inte säga att det är speciellt mycket billigare än kicks då deras förpackningar innehåller 2 st i en, och dessa en i varje. Men ord/pris per mask kostade 13:- och nu hade de rea, så plockade på mig 4 stycken. Får hoppas att de är bra! Köpte även med mig en lotion med kokos-doft, hur underbart?
♥ Ansiktsmasker - Rusta 2 för 20:-
♥ Kokos lotion - Rusta 20:-

... från vänster!
Passion peel off
"Ren och passionerande djuprengöring. Våra krossade granatäpplen, passions blommor, hallon, grape, tranbär och vitamin E är antioxidanter som hjälper till att bevara hyn medans dina porer får en djuprengörande effekt."

Fudge sauna
"Värmande och rengörande. Innehåller hälsosam Medelhavs lera. Vår varma vaniljmask är inte ätbar, istället öppnar den försiktigt porerna med värme och djuprengör dom. Masken drar även ut smuts ur huden och efterlämnar sig en skinande ren hud."

White chocolate
"Vilken upplevelse! Det luktar så underbart gott att man blir frestad att äta, men gör inte det! Låt istället kakaosmöret, grädden och den uppmjukande jojoban i masken djuprengöra din hud och efterlämna sig en len och fräsch hud. Använd en gång i veckan."

Blemish mud
" Klar, ren och uppfräschad hud. Varför stå ut med skavanker? Vår speciella mask med en blandning av bla. Aloe vera, rosmarin och trollhassel rengör problem-områden i ditt ansikte."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! ♥