onsdag 10 juli 2013

Fyllda paprikor!

Här kommer ett gott recept ni bör testa! Funkar som både förrätt och som nått extra på bordet till middagen.  Funkar bra att fylla denna röran i både paprika och svamp, beroende på vad man föredrar. Går säkert att använda andra grönsaker också och även att ha på nybakat bröd med. Supergod!

Du behöver:
- Röd lök (ganska mycket, två mindre eller en stor)
- 1 paket bacon
- 1 burk Philadelphia ost
- Grädde
- Salt
- Peppar (vit, svart)
- Paprika / svamp
Gör såhär:
- Hacka ner rödlöken i små små bitar. 
- Hacka ner baconet i små bitar. 
- Stek bacon + löken i en stekpanna, ganska så hårt men inte bränt. 
- När det är färdigstekt, häll på hela burken med Philadelphian och fyll på med grädde. Det ska vara kladdigt och inte rinnande, ta lite grädde i taget. 
- Krydda med salt och peppar!
- Dela paprikan på mitten och fyll sedan med röran. In i ugnen på ca 150 grader ett par minuter (osäker på exakt tid) håll koll och vänta tills de börjar skrumpna till sig lite. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! ♥