Jag tog dock inte efter mått osv, kör på känslan.. Lättare! Sen hoppade jag även över persilja och bytte ut svampbuljongtärning mot hönsbuljongtärning. (hade inte svampbuljong, och har aldrig testat så vet inte hur det smakar. Men det var supergott med hönsbuljong, vilket jag även alltid har i mina maträtter!)
1. Hacka ner lök (eller fuska med tupperware som mig) och champinjoner i små bitar
2. Stek lök och champinjoner med smör
4. Koka upp vatten och grädde tillsammans med en svamp/eller/ hönsbuljongtärning, jag gjorde till ca 1-2 portioner och tog 2dl av vardera! (vatten/grädde)
5. Häll sedan i svampen och löken i grytan och låt det koka ett par minuter.
6. Färdig att servera!
Smaklig måltid! :)
Tips! Servera tillsammans med lite rostade mackor, supergott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! ♥