Till själva vitlöksbröden behöver du ciabatta, dessa delar du först på mitten och lägger på smöret, sedan in i ugnen på ca 200* i ett par minuter (passa dom) och dela de sedan på snedden så att varje bröd blir två mindre bitar. till resten av delarna - läs vidare nedanför.
VITLÖKSSMÖR
Du behöver:
- Bordsmargarin
- Flytande margarin
- Färsk vitlök
- Vitlökspulver
- Persillade
Gör såhär:
- Blanda bordsmargarin och flytande margarin i en skål, se till att det blir en jämn smet.
- Hacka/pressa ner vitlöksklyftan/orna (beroende på hur mycket du ska ha).
- Krydda med vitlökspulver och persillade.
AIOLI - VITLÖKSSÅS
Du behöver:
- Créme fraiche
- Majonäs
- Vitlökspulver (kan ha färsk vitlök också, utöver vitlökspulver!)
- Lite persillade
Gör såhär:
- Blanda créme fraiche och en klick majonäs.
- Krydda med vitlökspulver och persillade, färsk vitlök om så önskas.




Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! ♥